Annoncering på Amazon – EP #008

Annoncering på Amazon – EP #008

I denne 8 episode af vores podcast, Amazon Insiders, snakker vi om hvilke muligheder du har for betalt annoncering på Amazon, samt hvordan du gør. Da dette emne er så stort, har vi valgt at lave denne episode som en dobbeltepisode, så den er derfor også dobbelt så lang som vores andre episoder. Dette betyder selvfølgelig også, at du kan forvente at få dobbelt så meget ud af at høre den.

Betalt annoncering på Amazon

I denne særepisode af Amazon Insiders, stiller vi skarpt ind på hvilke muligheder du kan benytte dig af, når du vil skal i gang med at bruge betalt annoncering på Amazon. Her snakker vi både om Sponsored Product Ads, Sponsored Brand Ads og til sidst til de helt tunge drenge, Amazon DSP Ads.

Udover at forklare jer hvad de forskellige typer af annoncer hver især kan og hvor de bliver vist, så dykker vi også ned i hvordan selve budssystemet og annonceringsplatformen fungerer (her sammenligner vi med Googles annonceringplatform, Google Ads).

Hvad kan du forvente af denne specielle dobbeltepisode?

Udover at få en meget større viden om hvordan Amazon Ads fungere, så vil du i episoden også få svar på disse spørgsmål:

  • Hvad kræver det at få lov til at bruge de forskellige typer af ads?
  • Hvilke muligheder kan du benytte ved de forskellige typer af ads?
  • Hvordan kan du målrette dine annoncer på Amazon?
  • Hvad er forskellen på de forskellige typer af ads?
  • Hvor bliver alle disse annoncer vist?
  • Hvordan øger du dine annoncers ”kvalitetsresultat” på Amazon?
  • Hvilke restriktioner er der på Amazon Ads?

Vi håber du vil give denne specielle episode et lyt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under afspilleren, eller i vores Facebook gruppe, Amazon Insiders – DK.

Tilmeld dig Amazon Insiders på Facebook
Er du ikke allerede medlem af vores Facebook gruppe ’Amazon Insiders – DK’? Så gå ind og meld dig ind i dag. ’Amazon Insiders – DK’ er din genvej til sparring og debat omkring salg og markedsføring på Amazon. I gruppen kan du stille spørgsmål som du måtte have om Amazon.

Klik her for at se og tilmelde dig Danmarks største Amazon community på Facebook.

Til dig som overvejer at få et registreret varemærke, så du kan komme i gang med Sponsored Brand Ads på Amazon, vil vi anbefale at du også hører afsnit 11 af vores podcast: ”Tag magten over dit eget brand på Amazon” – her snakker vi helt konkret om hvad et registreret varemærke kan betyde for din virksomhed.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *