»FBA vs. FBM« – hvilken en skal du vælge? – EP #004

»FBA vs. FBM« – hvilken en skal du vælge? – EP #004

Der findes 2 forskellige måder, hvorpå du kan sælge dine produkter på Amazons platform. Disse hedder Fullfilment by Amazon (FBA) og Fullfilment by Merchant (FBM). Men når du begynder at sælge på Amazon, så kan det være svært at finde ud af, hvilken af disse metoder du skal vælge og hvorfor. I denne 4 episode af Amazon Insiders, giver vi dig de oplysninger du skal bruge, for at vælge hvilken fremgangsmåde, som du skal vælge.

Fordele og ulemper ved FBA og FBM på Amazon

Der findes både fordele og ulemper ved at sælge som FBA og FBM på Amazon. I denne episode giver vi dig alle fordelene, samt alle ulemperne ved at vælge hver sin fremgangsmåde. Her giver vi dig også vores besyv på, hvilken metode som vi er klart størst tilhænger af, og som vi anbefaler i 9 ud af 10 tilfælde…

Hvad koster det at sælge som FBA eller FBM på Amazon?

Hvis du ikke har hørt 3 afsnit af vores podcast, ”hvad koster det at sælge på Amazon?”, så anbefaler vi at du også hører dette afsnit, enten før eller efter dette, da vi her giver dig en liste på alle de omkostninger som følger med, når du begynder at sælge på Amazon, både som FBA og som FBM.

Vi håber du vil give denne episode et lyt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under afspilleren, eller i vores Facebook gruppe, Amazon Insiders – DK.

Tilmeld dig Amazon Insiders på Facebook
Er du ikke allerede medlem af vores Facebook gruppe ’Amazon Insiders – DK’ endnu? Så gå ind og meld dig ind i dag. ’Amazon Insiders – DK’ er din genvej til sparring og debat omkring salg og markedsføring på Amazon. I gruppen kan du stille spørgsmål som du måtte have om Amazon.

Klik her for at se og tilmelde dig Danmarks største Amazon community på Facebook.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *