Hvad koster det at sælge på Amazon? – EP #003

Hvad koster det at sælge på Amazon? – EP #003

Rigtig mange er i tvivl om, hvorvidt de skal prøve kræfter med salgsmaskinen Amazon… dette skyldes ofte at det kan være svært at skabe et overblik over hvad det egentlig koster at sælge på platformen. I vores 3 episode af Amazon Insiders, kommer vi til at gå meget praktisk til værks, og kommer med nogle helt konkrete priser på hvad det koster for dig, at begynde at sælge på Amazon.

Nu kommer der priser på bordet

I episode 1 af vores podcast gav vi vores bud på, hvornår vi mener Amazon kommer til Danmark. I episode 2 forklarede vi meget lavpraktisk, hvad Amazon egentlig er, hvilke begreber du skal lærer og hvordan det hele fungerer…

Nu da vi har fået alle de basale ting og begreber på plads, så vil vi gå endnu mere lavpraktisk til værks. Dette vil vi gøre ved at give dig en komplet liste over, hvilke omkostninger du skal forberede dig på, hvis du går med tanker om at sælge på Amazon. Både de direkte omkostninger, men også de indirekte omkostninger.

Vi håber du vil give denne episode et lyt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under afspilleren, eller i vores Facebook gruppe, Amazon Insiders – DK.

Tilmeld dig Amazon Insiders på Facebook
Er du ikke allerede medlem af vores Facebook gruppe ’Amazon Insiders – DK’ endnu? Så gå ind og meld dig ind i dag. ’Amazon Insiders – DK’ er din genvej til sparring og debat omkring salg og markedsføring på Amazon. I gruppen kan du stille spørgsmål som du måtte have om Amazon.

Klik her for at se og tilmelde dig Danmarks største Amazon community på Facebook.

Når du har skabt dig et overblik over de forskellige omkostninger, det følger med i forbindelse med salg på Amazon, så er du nu klar til at vælge, hvilken metode du skal vælge når du vil sælge på Amazon, FBA eller FBM. Dette snakker vi også meget mere om i næste episode: »FBA vs. FBM« – hvilken en skal du vælge?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *