Hvordan er det at sælge på Amazon – EP #002

Hvordan er det at sælge på Amazon – EP #002

Hvad er Amazon? Og burde du allerede nu inkorporerer Amazon i din eksportstrategi? – I dagens episode snakker vi om hvordan man sælger på Amazon, hvem der kan sælge på Amazon og hvem der bør sælge på Amazon.

Amazon kommer til Danmark

I første episode af vores podcast, gav vi vores bud på hvornår vi tror Amazon kommer til Danmark. Det mener vi at de allerede gør i slutningen af 2019 eller i starten af 2020. Derfor skal du allerede nu begynde at forberede dig, så du er klar til de kommer.

Har du ikke hørt første episode af vores podcast, så find den her.

Hvad er Amazon?

Det er ikke alle som ved hvad Amazon egentlig er. I denne episode vil vi give dig en basal forklaring af hvad Amazon er, samt hvordan du kommer i gang.

I episoden vil vi svare på spørgsmål som:

  • Hvad er Amazon Prime?
  • Hvad er BuyBoxen på Amazon?
  • Hvad betyder FBA på Amazon?
  • Hvad betyder FBM på Amazon?
  • Hvad betyder Vendor på Amazon?

Hvordan sælger man på Amazon?

Udover at fortælle dig om de helt basale udtryk på Amazon, så giver vi dig i denne episode også en indsigt i, hvad brugerne på Amazon vægter højest. Dette gør vi så du kan skabe dig et bedre overblik over hvilke konkurrenceparametre, som er altafgørende, når du begynder at sælge produkter på Amazon.

Vi håber du vil give denne episode et lyt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under afspilleren, eller i vores Facebook gruppe, Amazon Insiders – DK.

Når du har hørt episoden færdig, så anbefaler vi dig, at du også giver vores næste episode: ”Hvad koster det at sælge på Amazon?” et lyt.

Tilmeld dig Amazon Insiders på Facebook
Er du ikke allerede medlem af vores Facebook gruppe ’Amazon Insiders – DK’ endnu? Så gå ind og meld dig ind i dag. ’Amazon Insiders – DK’ er din genvej til sparring og debat omkring salg og markedsføring på Amazon. I gruppen kan du stille spørgsmål som du måtte have om Amazon.

Klik her for at se og tilmelde dig Danmarks største Amazon community på Facebook.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *