Kan du køre en rentabel forretning på Amazon? – EP #009

Kan du køre en rentabel forretning på Amazon? – EP #009

En ting er stensikkert; du kan sælge næsten ALLE produkter på Amazon. Det er den ultimative salgsmaskine, når det kommer til toplinje og omsætning. Men spørgsmålet de fleste glemmer at stille sig selv er så, kan det betale sig, og er Amazon faktisk en rentabel forretning for din virksomhed og dine produkter?

Kan du tjene penge på Amazon?

Vi snakkede i afsnit 3, ”Hvad koster det at sælge på Amazon?”, om hvad det kostede at sælge på Amazon. I denne 9 episode af Amazon Insiders, snakker vi om, om kan køre en rentabel forretning og om du rent faktisk kan tjene penge på Amazon? Der er mange forskellige faktorer som gør sig gældende til dette regnestykke, men de vigtigste er dine salgspriser og din marginer.

Vi fortæller i denne episode, præcis hvad du skal regne på, for at du kan se om Amazon vil være en rentabel forretning for dig.

I episoden sammenligner vi også konkrete eksempler på hvordan overskuddet ville se ud, hvis du solgte produkter til henholdsvis 100 kr., 200 kr. og 500 kr. på Amazon.

Hvad kan du gøre for at øge dit overskud på Amazon?

Til sidst i episoden, giver vi dig nogle tips til hvad du kan gøre, hvis dit produkt ikke giver overskud på Amazon.

Vi håber du vil give denne specielle episode et lyt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under afspilleren, eller i vores Facebook gruppe, Amazon Insiders – DK.

Tilmeld dig Amazon Insiders på Facebook
Er du ikke allerede medlem af vores Facebook gruppe ’Amazon Insiders – DK’? Så gå ind og meld dig ind i dag. ’Amazon Insiders – DK’ er din genvej til sparring og debat omkring salg og markedsføring på Amazon. I gruppen kan du stille spørgsmål som du måtte have om Amazon.

Klik her for at se og tilmelde dig Danmarks største Amazon community på Facebook.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *