Kommer Amazon til Danmark? (Nej – ikke “hvornår”) – EP #001

Kommer Amazon til Danmark? (Nej – ikke “hvornår”) – EP #001

Kommer Amazon til Danmark? Ingen ved det, men alle har en holdning til det – især medierne. Mange danske medier skriver ofte om at internet giganten er på vej. I denne første episode af Danmarks første podcast om Amazon, Amazon Insiders, kommer vi med vores bud på, om Amazon kommer til Danmark og hvordan platformen potentielt vil påvirke det danske marked.

Amazon er i 2019 den 3. mest brugte webshop hos danskerne

Trods Amazon ikke er i Danmark endnu, så oplever vi at de danske forbrugere i stor stil allerede køber på den tyske platform. I 2019 er de den 3. mest brugte webshop af alle danskere. Hvad gør de for dette? De tester allerede det danske marked af ved at tilbyde alle danskere gratis fragt, såfremt de bestiller for over 40 euro.

Hvordan ville en dansk Amazon platform se ud?

Hvis Amazon kommer til Danmark, hvordan vil de så gøre det? Vi giver i episoden også vores bud på, hvodan en potentiel dansk Amazon platform ville se ud, sammen med vores helt præcise bud på, hvornår en sådan platform kunne lanceres.

Hvad gør du hvis Amazon kommer til Danmark?

I episoden kommer vi også med helt konkrete tips til, hvad du som enten webshopejer eller producent allerede nu kan begynde at gøre, for at du er bedst forberedt, hvis Amazon vælger at komme ind på det danske marked…

Vi håber du vil give denne episode et lyt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under afspilleren, eller i vores Facebook gruppe, Amazon Insiders – DK.

Tilmeld dig Amazon Insiders på Facebook
Er du ikke allerede medlem af vores Facebook gruppe ’Amazon Insiders – DK’ endnu? Så gå ind og meld dig ind i dag. ’Amazon Insiders – DK’ er din genvej til sparring og debat omkring salg og markedsføring på Amazon. I gruppen kan du stille spørgsmål som du måtte have om Amazon.

Klik her for at se og tilmelde dig Danmarks største Amazon community på Facebook.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *