Salg fra Webshop VS. Amazon i udlandet – EP #007

Salg fra Webshop VS. Amazon i udlandet – EP #007

Salg fra Webshop VS. Amazon i udlandet - EP #007
/

Har du en webshop i Danmark, så ved du nok godt, at selvom vi bor næsten 6 millioner mennesker i Danmark, så Danmark stadig et ”lille marked” for de fleste produkter. Derfor drømmer og overvejer rigtig mange danske virksomheder, især anno 2019, om at begynde på eksport. Til dette formål, er Amazon et helt fantastisk format.

Fordele og ulemper ved Amazon vs. egen webshop til eksport

I denne 7 episode af vores podcast, Amazon Insiders, vil vi sammenligne fordele og ulemper, når du vil bruge enten Amazon eller egen webshop til eksport. Vi har flere gange prøvet begge dele, og der er helt klart fordele og ulemper ved begge formater.

I episoden, vil vi meget dybdegående tage højde for både strategiske, økonomiske og tekniske parametre. Herunder snakker vi om emner som f.eks. startomkostninger, tidsrammer for organiske rækkevidder og mulighederne ved hver sin metode.

Vi vælger en favorit

Denne episode er altså fyldt med lavpraktiske fakta, vores holdninger og vores bud på, hvilken fremgangsmåde der er klart mest attraktiv, hvis du ønsker at starte på at sælge dine produkter i andre lande end Danmark.

Vi håber du vil give denne episode et lyt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under afspilleren, eller i vores Facebook gruppe, Amazon Insiders – DK.

Hvis du, når du har lyttet til denne episode, er blevet interesseret i at komme i gang med at sælge på Amazon, så anbefaler vi at du, hvis du ikke har lyttet til dem før, hører vores første 5 episoder. Her fortæller vi meget mere om hvordan man sælger på Amazon, hvad det koster at sælge på Amazon og hvordan du kommer i gang på Amazon.

Tilmeld dig Amazon Insiders på Facebook
Er du ikke allerede medlem af vores Facebook gruppe ’Amazon Insiders – DK’? Så gå ind og meld dig ind i dag. ’Amazon Insiders – DK’ er din genvej til sparring og debat omkring salg og markedsføring på Amazon. I gruppen kan du stille spørgsmål som du måtte have om Amazon.

Klik her for at se og tilmelde dig Danmarks største Amazon community på Facebook.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *