Seller Central vs. Vendor Central – EP #006

Seller Central vs. Vendor Central – EP #006

Mange ved ikke, at der overordnet findes 2 forskellige måder at sælge på Amazon, disse heder Seller Central og Vendor Central, endnu færre ved hvad forskellen på disse to er. I denne 6 episode af vores podcast, Amazon Insiders, vil vi snakke om hvad disse 2 begreber betyder, samt hvad forskellen på dem er.

Hvad er forskellen på Seller Central og Vendor Central?

”Hvad er forskellen på Seller Central og Vendor Central?” – Dette spørgsmål er blandt de spørgsmål som vi oftest bliver stillet, især fra større virksomheder. Derfor mente vi, at dette ville være oplagt at bruge dette spørgsmål som det første emne, som vi vil dykke ned i, efter vi i de første 5 episoder af vores podcast, har givet en mere basal intro til hvad Amazon er, samt hvordan du kommer i gang.

Hvilken central skal du vælge?

I episoden vil vi give dig vores (måske lidt farvede) holdning til den ene versus den anden. Herunder vil vi også kommer ind på hvilke typer af virksomheder som passer til hvad, samt hvorfor.

Vi fortæller kort om hvilke typer af Seller kontoer, FBA og FBM, som du kan benytte, hvis du vælger af bruge Amazons Seller Central. Vil du høre mere om disse 2 typer af måder at sælge på Amazon, så anbefaler vi at du lytter til 4 episode af vores podcast: ”»FBA vs. FBM« – hvilken en skal du vælge?

Vi håber du vil give denne episode et lyt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under afspilleren, eller i vores Facebook gruppe, Amazon Insiders – DK.

Tilmeld dig Amazon Insiders på Facebook
Er du ikke allerede medlem af vores Facebook gruppe ’Amazon Insiders – DK’ endnu? Så gå ind og meld dig ind i dag. ’Amazon Insiders – DK’ er din genvej til sparring og debat omkring salg og markedsføring på Amazon. I gruppen kan du stille spørgsmål som du måtte have om Amazon.

Klik her for at se og tilmelde dig Danmarks største Amazon community på Facebook.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *